davis banner

Primăriile pot accesa fonduri europene pentru mediu, infrastructura din educație, infrastructura rutieră și digitalizare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăriile din județul Satu Mare pot accesa fonduri europene pentru mediu, infrastructura din educație, infrastructura rutieră și digitalizare. 

Consiliul Județean Satu Mare a fost astăzi gazda unei întâlniri care a avut loc între primarii din județ și experți din cadrul Agenției de Dezvoltare Nord-Vest, în vederea pregătirii unor proiecte de dezvoltare pentru comunitățile rurale în următoarea perioadă de finanțare.
Programul Regional Nord-Vest pentru perioada 2021-2027 este unul vast și are alocate fonduri de peste 1,4 miliarde de euro. Primăriile vor putea pregăti proiecte pentru a accesa fonduri europene în domenii precum mediu, infrastructura din educație, infrastructura rutieră, dar și proiecte pentru digitalizarea administrațiilor publice locale din mediul rural.
De asemenea, programul prevede și sprijin pentru proiectele care vizează creșterea eficienței energetice în clădirile publice, inclusiv clădiri de patrimoniu, precum și pentru proiectele care promovează valorificarea energiei regenerabile în ceea ce privește alimentarea cu energie termică.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii