Transport cu produse electronice în valoare de 128.000 de euro, posibil furate, oprit în Vama Petea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră sătmăreni împreună cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Oradea au descoperit într-un microbuz, aparținând unei persoane cu dublă cetățenie româno-maghiare, produse electronice susceptibile a fi furate.

Bunurile în valoare de aproximativ 128.000 de euro au fost indisponibilizate până la finalul cercetărilor.
Azi, 18 martie a.c., la ora 01:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pe sensul de intrare în România pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie româno-maghiară. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani conducea o autoutilitară marca Mercedes-Benz, înmatriculată în România.
În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Oradea au fost descoperite 78 de produse electronice (imprimante). Existând suspiciuni rezonabile cu privire la proveniența produselor transportate, s-a efectuat un control specific în urma căruia s-a stabilit faptul că firma destinatară nu există în bazele de date, facturile sunt fictive, iar bunurile transportate sunt susceptibile a fi furate. 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar bunurile în valoare de 627.140 lei (aproximativ 128.000 euro) au fost indisponibilizate până la finalul cercetărilor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii