Incendiu puternic izbucnit la anexa unei case din Orașu Nou

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La locul incendiului au intervenit de urgență 10 cadre militare de la nivelul Secției de Pompieri Negrești-Oaș cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, în sprijinul cărora s-au alăturat forțe din cadrul SVSU Orașu Nou. 

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați, la nivelul acoperișului anexei și a casei de locuit, cu o mare degajare de fum și cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la întreaga locuință și la casele învecinate.
Pompierii au localizat prompt incendiul după care au acționat mai bine de 2 ore pentru lichidarea  acestuia, reușind să salveze casa de locuit.
Sursa probabilă de aprindere a fost jar sau scântei, împrejurarea determinantă fiind depozitarea  cenușei și a jarului nestins, în apropierea materialelor combustibile.
Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului constau în  arderea acoperișului pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați și distrugerea diverselor utilaje agricole depozitate în anexa gospodărească.
Din fericire, nu au existat victime.
Un echipaj de pompieri  care încadrează o autospecială de lucru cu apă și spumă se află în continuare, la fața locului, în supraveghere.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii