Concurs de descarcerare și acordarea primului ajutor calificat, la ISU Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, pe platoul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare s-a desfășurat Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului  Ajutor Calificat, faza I.

Detașamentul de pompieri Satu Mare, alături de Detașamentul de pompieri Carei și al Secției de pompieri Negrești-Oaș și-au aprofundat abilităţile şi tehnicile pentru descarcerarea din vehicule şi acordarea de prim-ajutor calificat.

Un plus la această competiție a fost adus de către voluntarii ISU, care au participat atât la rezolvarea scenariilor cât și la preluarea rolului de victime încarcerate.

concurs descarcerare isu satu mare 1

Pe parcursul competiției, fiecare echipă a avut de rezolvat scenarii complexe, atât cu situații de accidente rutiere cât și alte conjuncturi pentru situații de urgență.

Toate probele s-au desfășurat contratimp, sub arbitrajul evaluatorilor de exercițiu.

concurs descarcerare isu satu mare 2

La finele evenimentului, în baza punctajului obținut de către echipajele participante, a existat un clasament și un podium încununat cu medalii, cupe, diplome și premii. 

Dar câștigul cel mare a fost consolidarea cunoștințelor profesionale, pompierii sătmăreni întărindu-se și mai puternic pentru salvarea de vieți!

Felicitări tuturor participanților, iar echipei câștigătoare îi dorim aceeași determinare și implicare la următoarea competiție!

concurs descarcerare isu satu mare 3

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii