Descinderi la traficanții de droguri din județul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Miercuri, 25 mai, polițiști Serviciului de Combatere a Criminialității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au pus în aplicare 20 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc. 
Pe parcursul perchezițiilor au fost descoperite și ridicate cantități de cocaină, 3- CMC, 18 folii de aluminiu conținând cannabis, fiole conținând pulbere de culoare albă, susceptibile de a avea efect psihoactiv, cântare de precizie ce conțin urme de substanța cristalină, un dispozitiv pentru mărunțit, un pistol cu gaze deținut ilegal, un pistol calibru 8 mm, un cartuș cu glonț pentru arma letală, 2 macete și mai multe telefoane mobile.
Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare.
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Oradea, I.P.J. Satu Mare și al jandarmilor din cadrul  I.J.J. Satu Mare.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii