Doi tineri care se deplasau la UNTOLD au fost prinși cu substanțe interzise

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au depistat într-un autoturism oprit în trafic, pe o stradă din Sighetu Marmației, doi tineri de 19 și 20 de ani, care dețineau șase pliculețe și două țigări, cu substanțe susceptibile a fi interzise. 

Ieri, în jurul orei 15.20, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației  aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a oprit pentru control pe o stradă din Sighetu Marmației un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, condus de către un cetățean român, în vârstă de 19 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.
În autoturism, se mai afla în calitate de pasager, o tânără de 20 de ani, tot din județul Maramureș. În urma verificărilor specifice efectuate asupra tinerilor și a autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit într-un compartiment din bordul autoturismului două țigări rulate care conțineau o substanță vegetală de culoare verde-oliv, iar în bagajele personale ale șoferului șase pliculețe de tip zip-lock, cu o substanță albă cristalină, de aproximativ 5 grame, posibil substanțe interzise. Tinerii au declarat polițiștilor de frontieră că se deplasează la un festival de muzică.
Drept urmare, cele două țigări, precum și pliculețele cu praf alb susceptibile a fi substanțe interzise, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.
Substanțele a fost ambalate, sigilate și transmise către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000.
 
 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii