26 de sătmăreni infectați cu COVID-19, printre care 4 copii, internați în spitalele din județ. Cinci dintre aceștia, îm stare gravă, se află internați la ATI

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 este în creștere în județul Satu Mare. 

În medie, la Satu Mare se înregistrează câte 40 de cazuri noi zilnice, incidența ajungând la 0,83 la nivelul județului, potrivit celor declarate de directorul Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, Macrina Mihai, azi, în cadrul unei conferințe de presă.
Astfel, în prezent, la Spitalul Județean Satu Mare sunt internați 19 adulți și 4 copii, toți infectați cu COVID-19 Dintre aceștia, patru sunt internați la ATI. La Carei sunt internați doi adulți, dintre care unul la ATI, la Spitalul TBC este internat un pacient și doi pacienți sunt internați la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș. 
”În prima săptămână a lunii septembrie am avut un număr de 209 cazuri, în a doua săptămână 254 și săptămâna trecută 343 și în această săptămână constatăm, în continuare, o creștere lentă a numărului de cazuri, dar totuși se păstrează o frecvență de aproximativ 40 de cazuri pe zi”, a precizat directorul DSP Satu Mare.
Directorul DSP îndeamnă pacienții cu simptome să se adreseze medicului de familie.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii