alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Bărbat (36 ani) din Negrești-Oaș prins drogat la volan. Polițiștii au găsit și un plic cu droguri pe bancheta mașinii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Azi-noapte, în jurul orei 00.10, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Județean 193, în localitatea Borlești, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au oprit un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 36 de ani, din Negrești-Oaș. 

În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. IPJ menționează că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. 
Totodată, polițiștii au identificat pe bancheta autoturismului un plic cu materie vegetală de culoare verde-live, susceptibilă a face parte din categoria substanțelor psihoactive.
Cauza a fost preluată de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor. 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii