Polițiștii sătmăreni s-au întrecut cu autospecialele, pe pista Aeroportului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Biroul de Pregătire Profesională au organizat ”Campionatul de conducere a autospecialelor de poliție, în regim prioritar”.

Aflat la prima ediție, activitatea a fost concepută pentru o pregătire suplimentară a polițiștilor și a fost organizată sub forma unui concurs.

Polițiștii au fost receptivi la inițiativa instructorului în domeniul conducerii preventiv-reactive a autospecialelor de poliție, dovadă fiind participarea a 12 echipaje cu un număr total de 24 de polițiști. 

Având ca locație Aeroportul Internațional Satu Mare, aceștia au trebuit să parcurgă diverse probe de îndemânare, contracronometru, în care și-au testat și perfecționat abilitatea de a conduce autospecialele într-un mod operativ, eficient, respectând în același timp principalul scop, anume siguranța cetățeanului și a oricărui alt participant la traficul rutier. 

Pe această cale, reamintim cetățenilor obligația de a respecta legislația rutieră aflată în vigoare și, totodată, să respecte ceilalți participanți la traficul rutier, prin abordarea unei conduite preventiv-reactive. 

concurs conducere politie 1

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii