DSVSA Satu Mare | Un crescător de animale din Sanislău a fost amendat, iar alți cinci au primit avertismente

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În această săptămână, inspectorii DSVSA Satu Mare au verificat 82 exploatații profesionale și non profesionale de animale, depozite de cereale, cabinete sanitare veterinare și farmacii veterinare.

Au fost verificate condițiile de biosecuritate, zoo igienă și de bunăstare a animalelor, P.P.A., influența aviară, monitorizarea și eliminarea subproduselor improprii consumului uman, existența echipamentelor de protecție, asigurarea unor stocuri de substanțe dezinfectante, dezinsectante și raticide. 
În urma acestor controale a fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, dintre care o amendă contravențională în valoare de 1.600 lei, unei exploatații non-profesionale din localitatea Sanislău. Alte patru exploatații non-profesionale, tot din localitatea Sanislău, au primit avertismente. Toți cei cinci crescători de animale au fost sancționați pentru vânzarea/cumpărarea fără documente sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor a animalelor și pentru introducerea fără documente sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor a altor animale în efectivele existente.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii