Un scurtcircuit electric, cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul la societatea agricolă din Baba Novac

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat astăzi, prin apel la 112, în jurul orei 14.00,  despre producerea unui incendiu la o societate agricolă din localitatea Baba Novac. 

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 200 m² a unui spațiu de depozitare a cerealelor.
Pompierii au intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului, solicitând în sprijin încă o autospecială de stingere și sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, Ardud.
Datorită numărului mare de forțe angrenate la fața locului și a mobilizării prompte a pompierilor (15 cadre militare și 6 pompieri  voluntari ), incendiul a fost localizat rapid, evitându-se propagarea acestuia.
Astfel, au fost salvați aproximativ 400m² din clădirea afectată cu bunurile depozitate, 20 tone cereale, fiind evacuate în siguranță și 16 bovine și 6 porcine.
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la un conductor electric defect.
Din fericire nu au existat persoane rănite.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii