Pârtia de schi de la Luna Șes este pregătită pentru deschidere! 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consiliul Județean Satu Mare anunță că pârtia de schi de la Luna Șes este pregătită pentru deschidere, iar în aceste zile se fac  ultimele exerciții de siguranță și salvare înaintea deschiderii oficiale.

”Desfășurăm ultimele exerciții de siguranță și salvare înaintea deschiderii oficiale. Siguranța turiștilor este principala noastră preocupare, iar acum, alături de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Jandarmi, serviciile medicale de urgență și echipajele de salvatori montani, stabilim ultimele detalii necesare unei experiențe plăcute și sigure pe pârtia de schi. Scopul nostru este să răspundem rapid și eficient oricărui potențial accident”, a transmis Consiliul Județean Satu Mare.

Pârtia are 2.400 de metri lungime este dotata cu instalaţie de telescaun care are 45 de scaune, instalație de nocturnă și tunuri de zăpadă.

Începută în anul 1986, Pârtia de schi de la Luna Şes părea doar un vis imposibil, cu toate că, în ultimii ani, în fiecare toamnă i-a fost anunţată inaugurarea.

partie schi luna ses 1

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii