Plimbare cu telescaunul în inima Țării Oașului, la Luna Șes. Vezi programul

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Odată cu finalul sezonului de schi, administratorii pârtiei invită iubitorii de natură și nu numai la o plimbare cu telescaunul pentru a admira peisajele pitorești ale zonei Luna Șes, care sunt spectaculoase în această perioadă a anului, dar și pentru o plimbare în natură pe traseele amenajate.

”Puteți să vă bucurați de această experiență în zilele de sâmbătă și duminică, precum și în zilele de sărbătoare legală, când telescaunul va fi operațional între orele 12:00 și 17:00. Desigur, programul nostru este dependent de capriciile vremii, așa că ne rezervăm dreptul de a suspenda activitatea în caz de ploaie. 

Pentru cei interesați de condițiile pârtiei, avem instalate două camere live pentru a urmări starea acesteia în timp real. 

Și pentru că babele de martie ne pregătesc o surpriză cu o mini iarnă ce se anunță, aceasta nu poate fi decât o veste bună pentru iubitorii de zăpadă și peisaje de iarnă. Indiferent de capriciile vremii, vă așteptăm cu drag să descoperiți și să vă bucurați de tot ce are mai frumos de oferit zona noastră. 

Veniți să vă încărcați cu energie pozitivă în inima munților Oașului!”, au transmis administratorii pârtiei.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii