Supermarket din Tășnad amendat cu 10.000 lei de inspectorii DSVSA

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe parcursul acestei săptămâni, inspectoriiDirecțieiSanitareVeterinareșipentru  SiguranțaAlimentelor (DSVSA) Satu Mare au efectuat 94 acțiuni de control.

Verificările au vizat unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe, piețe agro alimentare.

În urma acestor controale au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, dintre care o amendă contravențională în valoare de 10.000 lei unui supermarket din localitatea Tășnad – pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind condițiile de depozitare a produselor alimentare.

Au fost aplicate și cinci avertismente unorproducători particulari de produse lactate și de legume fructe din piețele agro alimentare din Satu Mare și Tășnad (manipularea necorespunzătoare a  produselor  aduse în piață, pentru comercializare).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii