Au început înscrierile pentru Târgul de Paște. Producătorii și comercianții care doresc să participe se pot înscrie online

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Satu Mare anunță că s-au deschis înscrierile pentru producătorii și comercianții care doresc să participe la Târgul de Paște din Satu Mare. Depunerea cererilor se face doar online, prin completarea acestui formular, până în 10 martie 2024, ora 17:00.

Târgul se va organiza în Pasajul Corneliu Coposu, în perioada 21 martie – 1 aprilie 2024. Vor fi amplasate 25 de căsuțe pentru producători și comercianți. Sunt invitați producătorii de bunătăți tradiționale, specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor pascale. Nu se permite comercializarea produselor alimentare de tip ”terase”. Pentru alimentație publică, se permite amplasarea autovehiculelor de tip ”food truck” și DOAR cu produse specifice și decorațiuni tematice, de Paște.

”Pentru a depune o cerere de participare, doritorii vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere.

Solicitările vor fi prelucrate până în data de 13 martie, comercianții primind răspunsurile pe e-mail. Datele completate vor rămâne confidențiale, la formular având acces doar persoanele responsabile de organizarea evenimentului”, au transmis organizatorii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii