alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Verificări ale comisarilor Gărzii de Mediu în vămile Petea și Halmeu. Au fost vizate transporturile de deșeuri 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe parcursul săptămâni trecute (15-19 aprilie), comisarii CJ Satu Mare ai Gărzii Naționale de Mediu au efectuat 13 verificări de specialitate pentru transferul deşeurilor.

Zece verificări au fost efectuate în punctul de trecere a frontierei de stat a României Petea, la solicitarea reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Române, iar trei verificări au fost efectuate în punctul de trecere a frontierei de stat cu Ucraina - feroviar la solicitarea Biroul vamal de frontiera Halmeu.

Totodată, au fost efectuate verificări la două transporturi privind respectarea criteriilor de determinare a condițiilor în care deșeurile de aluminiu, inclusiv deșeurile de aliaje de aluminiu, transportate, nu mai constituie deșeuri.

După finalizarea controlului de specialitate în cazul transporturilor de deşeuri, comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au elaborat documente care au fost înmânate reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Române pentru continuarea procedurilor aplicabile în cazul transporturilor supuse controlului.

Reamintim faptul că Importul/Transferul deşeurilor de orice natură în România, în scopul eliminării acestora, este interzis”, a transmis Garda de Mediu.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii