Anchetă la Satu Mare după ce o ambulanţă pentru dializaţi a transportat un brad de Crăciun

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Serviciul de Ambulanţă Judeţean Satu Mare a declanşat azi o anchetă administrativă după ce pe o reţea de socializare a fost distribuită o filmare în care o ambulanţă transportă un brad pentru Crăciun. 
Directorul SAJ Satu Mare, Gabriela Opriş, a declarat că şeful de garaj a trimis o ambulanţă pentru a ridica un brad pentru Crăciun primit ca sponsorizare de la Ocolul Silvic pentru un eveniment ”Vine Moșul” ce urmează să fie organizat în curtea Serviciului de Ambulanță în data de 18 decembrie, eveniment la care sunt invitați angajații și familiile acestora.
  • „Am declanşat, marţi, o anchetă administrativă în urma filmuleţului postat cu ambulanţa care transporta un brad. Fără să ştiu eu, a plecat de la garaj o ambulanţă de transport pentru persoane care fac dializă la Cluj-Napoca în zilele de luni, miercuri şi vineri. Şeful de garaj a trimis ambulanţa să ridice un brad de la Ocolul Silvic, primit ca sponsorizare pentru un concert de colinde pe care îl facem duminică în curtea Ambulanţei. Nu cu ambulanţa se transportă un brad, şeful de garaj a făcut o mare gafă, a făcut-o pe răspunderea lui. Am cerut note explicative şefului de garaj şi directorului tehnic iar miercuri comisia de anchetă administrativă va lua o decizie de sancţionare”, a spus Gabriela Opriş.
Potrivit acesteia, ambulanţa respectivă nu era una de urgenţă, ci era folosită pentru transportul pacienţilor care fac dializă, iar azi aceasta nu era programată să facă astfel de curse.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii