gotec

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213
Protest la Satu Mare: ”Legi pentru cetățeni, nu pentru politicieni!” Foto: Valentin Păduraru

Protest la Satu Mare: ”Legi pentru cetățeni, nu pentru politicieni!”

Peste 100 de persoane au protestat în urmă cu câteva minute în Piața 25 Octombrie împotriva celor două ordonanțe care vizează dezincriminarea unor infracțiuni și grațierea.
Aceștia s-au prezentat cu pancarte cu următoarele mesaje: ”În democrație, hoții stau la pușcărie!”, ”Implică-te, nu fi complice!”, ”Legea-i lege pentru toți, nu-i făcută pentru hoți!”, ”Vrem justiție, nu corupție!”, ”Respect pentru statul de drept!”, ”Nu mai vrem pe noi căpușe, duceți hoții în cătușe!”, ”PSD, nu uita: țara asta nu-i a ta!”, ”Legi pentru cetățeni, nu pentru politicieni!”, ”Dragnea nu uita: România nu-i a ta!”, ”Vrem sistem de sănătate, nu iertare de păcate!”.
Azi s-au organizat acțiuni de protesc în mai multe orașe din țară. În București, la 18,15, președintele Klaus Iohannis a fost alături de protestatari.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii