Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Cozi la Înmatriculări odată cu eliminarea taxei de mediu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Sătmărenii au luat cu asalt Serviciul Public Comunitar Permise şi Înmatriculări Auto.
Vestea că de pe 1 februarie 2017 au apărut condiţiile prielnice pentru achiziţionarea şi înmatricularea unor maşini second hand i-a pus în mişcare pe toţi cei care au dorit să-şi înmatriculeze maşina, astfel că sediul Serviciului de Înmatriculări a devenit neîncăpător.
Comisar șef de poliție Zamfir Moza susține că în luna ianuarie 2017 au fost înmatriculate 838 de mașini, în timp ce în primele trei zile ale lunii februarie au fost înmatriculate 575 de mașini, în condițiile în care numărul cererilor depuse la ghișeu este dublu.
La ora actuală în judeţul Satu Mare circulă 122.044 autoturisme. Anul trecut, parcul auto a crescut cu peste 7.500 de mașini, chiar dacă șoferii erau nevoiți să achite timbrul de mediu. Odată cu eliminarea timbrului de mediu, comisar șef de poliție Zamfir Moza susține că numărul mașinilor va crește substanțial.
Începând cu 1 februarie 2017, proprietarii de mașini nu mai sunt nevoiți să achite timbrul de mediu, deoarece această taxă a fost eliminată definitiv, potrivit unui act normativ publicat recent în Monitorul Oficial. Totodată, de menționat este că, cel puțin momentan, timbrul de mediu nu va fi restituit celor ce l-au plătit deja și nici nu va fi înlocuit de o altă taxă.


1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii