Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Două băimărence care au furat din mai multe locuințe din Negrești, prinse

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Două femei din Baia Mare, bănuite de comiterea unor furturi din locuințe pe raza orașului Negrești Oaș, au fost reţinute ieri pentru 24 de ore, de către poliţiştii negreșteni.
La data de 09 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, au identificat două femei, de 38 și 39 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș, bănuite de comiterea unui furt din locuință.
Din cercetări a reieșit că, în ziua de 09.02.2017, cele două femei, ar fi pătruns într-un imobil din localitate, de unde, profitând de ușa închisă dar neasigurată, au sustras banii aflați în buzunarul unei haine, fiind surprinse pe proprietar în momentul în care părăseau curtea imobilului.
În urma administrării probatoriului, cele în cauză, au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentate magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.
De la acestea a fost recuperată suma sustrasă, respectiv 2200 euro iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii