alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213
Asistații social, puși să transpire și pentru ultimul leu care le intră în buzunar Foto: Primăria Satu Mare

Asistații social, puși să transpire și pentru ultimul leu care le intră în buzunar

În cadrul "Zilelor Curăţeniei", acţiune coordonată de Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare şi Poliţia Locală Satu Mare, în ziua de 11 aprilie s-a continuat cu activitatea de curăţenie a domeniului public în zona străzii Uzinei, din imediata vecinătate a căii ferate.
La acţiune au participat persoane apte de muncă din rândul beneficiarilor de ajutor social.
În momentul de faţă în evidenţa Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare se află un număr de 85 de dosare de acordare a ajutorului social. În rândul familiilor beneficiare se regăsesc un număr de 31 de persoane apte de muncă care pentru sumele de bani acordate cu titlu de ajutor social sunt obligate să presteze ore de muncă în folosul comunităţii. Numărul de ore de muncă variază între 8 şi 75/lunar de în funcţie de cuantumul ajutorului social acordat.
Astfel de activităţi sunt organizate pemanent şi în alte locaţii din municipiu în vederea conştientizării populaţiei asupra nevoii de a se implica în protejarea si înfrumuseţarea mediului în care trăiesc.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii