Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Un minor a spart o locuință și a furat aproape 6.000 de lei dintr-un dulap

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Polițiștii Secției Rurale Carei, au identificat în cursul zilei de ieri, un minor de 14 ani, pe care îl bănuiesc de comiterea unui furt.
Partea vătămată, un bărbat de 32 de ani din comuna Moftin, a sesizat poliția în data de 18.04 a.c. despre faptul că a constatat lipsa unei sume mari de bani din casă, pe care o ținea într-un dulap cu haine.
În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției Rurale Carei, cu sprijinul de specialitate al criminaliștilor, au reținut comiterea faptei în sarcina unui minor de 14 ani, din comuna Vetiș, dar cu reședința în Moftin, care, în data de mai sus, a pătruns în locuința părții vătămate printr-un geam lăsat deschis, de unde a sustras suma de 5850 lei.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale precum și pentru recuperarea prejudiciului, cu cel în cauză în stare de libertate.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii