Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Accident grav la Răteşti. Trei persoane, printre care un copil, au murit Foto: Facebook/Domide Ovidiu

Accident grav la Răteşti. Trei persoane, printre care un copil, au murit

UPDATE În drum spre spital, și cel de-al doilea șofer, tânărul de 29 de ani din Sălaj a decedat.
Din cauza leziunilor suferite și cel de-al doilea conducător auto, tânărul de 29 de ani, implicat în accidentul de astăzi, 19 mai de la Rătești, a decedat în drum spre spital. Astfel, numărul persoanelor decedate în urma evenimentului rutier a ajuns la trei.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei accidentului și a participației fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui.
...................
Un copil, în vârstă de un an și patru luni, și un adult au murit, în urma accidentului de la Rătești. Un accident deosebit de grav a avut loc în urmă cu câteva minute în localitatea Rătești. Patru persoane au fost rănite, dintre care un copil și o gravidă, mama copilului decedat. Potrivit ISU, două persoane au rămas încarcerate.
Spre locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanță, SMURD și Poliția Rutieră. La fața locului s-a încercat resuscitarea copilului și bărbatului, însă aceștia au decedat.
Azi, în jurul orei 14.30, în localitatea Rătești a avut loc un accident produs ”din motive neelucidate încă”, potrivit IPJ Satu Mare.
”Unul dintre autoturisme a fost condus de către un bărbat de 53 de ani din Rătești, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat, iar cel de-al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida, județul Sălaj și care era însoțit de o femeie de 29 de ani împreună cu un minor de 1.4 ani.
Din nefericire și minorul a fost declarat decedat la fața locului, după multe minute de resuscitare, iar adulții au fost transportați în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toată intervenția medicilor, din cauza leziunilor grave suferite, și cel de-al doilea conducător auto a decedat.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei accidentului și a participației fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui”, potrivit IPJ Satu Mare.
foto: Facebook/Domide Ovidiu

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card