Banner blato Livrare1 

Proteste în primăriile din țară. La Satu Mare, angajații Primăriei nu organizează nicio acţiune de protest deoarece se pregătesc de Zilele orașului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Angajații din administrația publică locală, adică din primării, au declanșat azi proteste aproape în toată țara și se va ajunge inclusiv la închiderea ghișeelor pentru public.
Liderul Sindicatului Mintia al salariaţilor din Primăria municipiului Satu Mare, Florin Maier, susține că "Sindicatul ”Mintia” al Salariaţilor din Primăria municipiului Satu Mare şi instituţiile subordonate Consiliului Local nu organizează în această săptămână nici o acţiune de protest având în vedere activităţile în care suntem implicaţi pentru buna desfăşurare a ediţiei din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare.
Cu toate acestea, nu este exclus ca salariaţii Primăriei municipiului Satu Mare să se solidarizeze cu colegii din ţară care vor protesta şi pe parcursul săptămânii viitoare. La fel ca şi colegii din ţară şi Sindicatul "Mintia" se arată nemulţumit de modul de desfăşurare a dezbaterilor publice, în Comisia de muncă, familie şi protecţie socială din Senat, pe seama proiectului legii-cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Actualul proiect al legii, aşa cum de altfel rezultă şi din titlu, priveşte salarizarea personalului plătit din fonduri publice, într-un anume mod gândit de guvern, fără a reglementa o salarizare unitară, atât de necesară, în vederea eliminării dezechilibrelor şi haosului din sistemul bugetar", a transmis Florin Maier, liderul Sindicatului" Mintia".

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii