Banner blato Livrare1 

PROTEST în Satu Mare, după ce Tudorel Toader și-a anunțat propunerile de modificare a legilor justiției

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Anunţurile de astăzi ale ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, i-au scos în stradă pe cei din societatea civilă.
La Satu Mare, mesajul publicat pe pagina de Facebook a evenimentului creat de Initiativa Romania i-a scos în stradă și pe sătmăreni. ”Vom fi 2, vom fi 10, vom fi 100 sau poate câteva mii. Oricare dintre variante e mai bună decât să tăcem. Lupta anticorupție riscă să devină istorie fără implicarea noastră" este mesajul publicat pe pagina de Facebook a evenimentului creat de Initiativa Romania.
Toader vrea să modifice legile pe justiţie, dar totul ar putea avea o întorsătură extrem de dură. Miscarea civică "Initiativa Romania" anunta, pe Facebook, un protest în această seară, de la ora 20.30, fata de modificarile propuse la legile justitiei anuntate de ministrul Tudorel Toader.
"Guvernarea PSD a poruncit, Tudorel Toader s-a executat! După marțea neagră, propunerile de masacrare ale legilor Justiției prezentate astăzi de ministrul Justiției sunt punctul culminant al luptei împotriva DNA și justiției independente. Un om care spune răspicat "REZIST!" face mai mult pentru viitorul țării decât un guvern și o majoritate parlamentară cu apucături mafiote. Iar împreună putem să decidem noi viitorul. Vino în Piața Victoriei în această seară. Vom fi 2, vom fi 10, vom fi 100 sau poate câteva mii. Oricare dintre variante e mai bună decât să tăcem. Lupta anticorupție riscă să devină istorie fără implicarea noastră" este mesajul publicat pe pagina de Facebook a evenimentului creat de Initiativa Romania.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii