davis banner

Primăria ridică mașinile ”uitate” pe străzile municipiului Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Primăria Municipiului Satu Mare continuă și în noiembrie acțiunea de inventariere și ridicare a autovehiculelor abandonate și/sau a celor fără stăpân.
Astfel, prin dispoziția primarului municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, înregistrată în 7 noiembrie s-a dispus expertizarea, ridicarea, transportarea și depozitarea a unui număr de opt autovehicule abandonate și/sau fără stăpân de pe raza municipiului Satu Mare.

În perioada următoare, conform prevederilor legale, Poliția Locală și Administrația Domeniului Public vor preda autovehiculele unei unități de colectare și valorificare a deșeurilor, în funcție de starea acestora. Aflate într-o avansată stare de uzură, pe lângă aspectul inestetic indus zonelor în care au fost 'uitate' de proprietarii lor, respectivele vehicule perturbau traficul pietonal şi ocupau ilegal locurile din parcările de reşedinţă, împiedicând totodată operaţiunile de salubrizare şi igienizare. Monitorizările vor continua, iar în cadrul acţiunilor contăm şi pe sprijinul cetăţenilor, care ne pot semnala locaţiile în care identifică astfel de vehicule. În acest sens le stă la dispoziţie Dispeceratul Poliţiei Locale dar şi adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii