Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Adelin Ghiarfaș: ”Hotelul Dacia... achiziționat de statul maghiar?”

După ce în spațiul public s-a vehiculat numele unui oligarh din anturajul premierului maghiar Orban Viktor, azi s-a aflat că, de fapt, noul proprietar este o societate pe acțiuni, MANEVI Zrt. înregistrată la Budapesta la aceeași adresă și având același administrator (sau cel puțin persoană de contact) ca și Societatea Națională pentru Managementul Activelor din Ungaria.
Până și numele firmei este derivat din inițialele numelui în limba maghiară a acestei societăți naționale aflate sub controlul direct al Ministerului Dezvoltării din cadrul Guvernului de la Budapesta.
Documentele ce atestă achiziția și identitatea cumpărătorului au fost făcute publice joi de Adelin Ghiarfaș - PNȚCD Satu Mare, indignat de ”lipsa de reactie a Primariei Satu Mare in exercitarea dreptului de preemtiune in cumpararea acestui simbol capata alte valente, iar noi satmarenii, indiferent ca suntem romani, maghiari, germani... am fost mintiti. Si am fost mintiti pentru interese meschine”!

”Hotelul Dacia....achizitionat de STATUL MAGHIAR???
Azi am avut o curiozitate si cautand in informatiile publice ale ONRC am aflat ca societatea DACIA SA in patrimoniul careia se afla cladirea cunoscuta de noi Hotelul Dacia, simbolul Satmarului, a fost cumparata in data de 08.12.2017 de catre MANEVI ZARTKORU RESZVENYTARSASAG cu sediul social in Budapesta strada Pozsonyi nr 56 iar noul administrator fiind aceasi societate maghiara prin Peter Zavodszky, cetatean maghiar.
Cautand alte informatii despre aceasta societate maghiara aflu ca la aceasi adresa din Budapesta are sediul social si este data persoana de contact tot un anume Peter Zavodszky, tocmai CONSILIUL NATIONAL PENTRU MANAGEMENTUL ACTIVELOR DIN UNGARIA si care se afla sub controlul direct al Ministerului Dezvoltarii al statului Maghiar!!!
E adevarat ca cele doua entitati figureaza cu doua coduri de inregistrare diferite dar coincidenta e prea mare!!!
Daca e asa, lipsa de reactie a Primariei Satu Mare in exercitarea dreptului de premtiune in cumpararea acestui simbol capata alte valente, iar noi satmarenii indiferent ca suntem romani, maghiari, germani.....am fost mintiti, si am fost mintiti pentru interese meschine! Domnule Primar, usurinta cu care ati tratat acest subiect imi da de gandit, exercitarea dreptului de premtiune si initierea unor negocieri punctuale cu fostul proprietar erau posibile!!!
Dacia, Panonia, spuneti cum doriti trebuia sa revina SATMARENILOR, nu STATULUI MAGHIAR!!!”, scrie pe pagina sa de socializare, Adelin Ghiarfaș.

1 comentariu

  • Link la comentariu Ion Ion 02 Mai 2019

    D-le Ghiarfas, ar trebui sa evitati sa va afisati cu comunistii aia notorii de la ITV. Istoc, Costea si sleahta aia. Tara e la o rascruce si se vede clar cine trage spre est si cine spre vest. Multumesc.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii