davis banner

Descoperire macabră la Cluj! Rămăşiţe umane, descoperite pe un drum comunal. Poliţiştii cer ajutor pentru identificarea persoanei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data de 27 mai, în jurul orei 12:40, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că au fost găsite rămăşiţe umane pe un drum comunal din localitatea Jucu de Mijloc.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei rurale, însoţiţi de specialişti criminalişti, pentru a verifica cele sesizate și a efectua investigații. Astfel, au fost descoperite fragmente umane, în stare avansată de putrefacție, pe drumul comunal, în dreptul unui teren arabil, la o distanță de circa 200 de metri față de DN1C și trecerea la nivel cu cale ferată.
Au fost efectuate activităţi de căutare pe o raza de 500 mp, context în care la o distanţă de aproximativ 20 m de locul unde au fost găsite rămăşiţele, au fost descoperite alte fragmente osoase.
În urma primelor investigaţii, nu s-a reuşit identificarea cadavrului, nefiind găsite acte de identitate sau alte documente care să ducă la stabilirea identităţii.
Cadavrul a fost transportat la IML Cluj, pentru efectuarea necropsiei.
Poliţiştii desfăşoară investigaţii pentru stabilirea stabilirea identităţii acestuia şi a circumstanţelor exacte în care a survenit decesul.
Articole de îmbrăcăminte găsite: pantofi negri cu şiret, tip gheată, şosete albe, pantaloni de culoare maro, tip salopetă, cu şnur la brâu şi buzunare laterale, bluză de corp de culoare mov, cămaşă albă cu dungi albastre, pulover din material textil de culoare albă.
Cetăţenii care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea persoanei, sunt rugaţi să apeleze serviciul unic 112.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii