Violator în serie, reținut de polițiști

Un bărbat care a stat 9 ani în închisoare pentru violuri în serie comise pe raza mai multor județe, printre care Satu Mare și Hunedoara, a fost reținut.

”Luni, în jurul orei 14.00, în urma activităţilor de căutare, poliţiştii hunedoreni au reuşit prinderea şi reţinerea, pe raza municipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.Poliţiștii au fost sesizați în urmă cu câteva zile depre faptul că o femeie din localitate, în timp ce făcea taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat să îl transporte în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara. Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii, unde, sub ameninţare, a violat-o.

În iunie 2013, Bătălan Petru a fost reţinut la Satu Mare, după ce a violat o bătrână de 71 de ani.

La acea dată, individul a fost eliberat de câteva zile din Penitenciar, unde a ispășit o pedeapsă de patru ani pentru viol. După al doilea viol, bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind eliberat în acest an.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii