Vicepreședintele CJ, Mircea Govor propune acordarea de bani pentru AJF Satu Mare și biserici (foto)

La punctul Diverse al ședinței de Consiliu Județean,
vicepreședintele CJ, Mircea Govor le-a cerut consilierilor județeni să aibă în vedere pentru Ordinea de Zi a ședinței următoare alocarea de sume de bani pentru Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Satu Mare și pentru biserici.
  • ”Să găsim o soluție în cel mai scurt timp, poate la ședința următoare, să finanțăm și competițiile sau activitățile fotbalistice de la nivelul AJF-ului. Sunt toate echipele din județul nostru, reprezintă comunitățile locale, comunele, și mi se pare uman să-i ajutăm și pe aceștia în limita legii, cu tot ceea ce se poate, bineînțeles, dar eu sunt ferm convins că sunt posibilități, în primul rând financiare sunt. Acuma, legale, și alea sunt. Depinde doar de noi și, bineînțeles de dumneavoastră, ca să fiți de acord și eu o să vă rog să rezolvăm această problemă”, a declarat Mircea Govor.
În cele trei ligi din județul Satu Mare participă 53 de echipe.
  • ”Vreau să clarificăm și să finalizăm și problema bisericilor pentru că în fiecare an, după cum știți, am ajutat bisericile și vreau în continuare, e aici și domnul protopop de Carei, și văd că e de acord să sprijinim instituția”, a mai spus Govor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii