Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Dorel Coica: ”Doresc să-mi duc proiectele mai departe”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dorel Coica, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Satu Mare, a făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un bilanț al realizărilor pe care le-a avut în perioada 2012-2016, din funcția de primar al municipiului Satu Mare.

 

La început a precizat că a plecat din PSD din cauza fostului președinte Liviu Dragnea, însă acum, odată cu dispariția acestuia de pe scena politică, s-a simțit onorat de invitația foștilor săi colegi sătmăreni de a reveni în formațiunea ce l-a consacrat și a acceptat propunerea acestora de a candida pentru funcția de primar.

”De ce din noul la PSD? Eu nu am avut o problemă cu PSD-ul, eu am avut o problemă cu Dragnea. O problemă a fost cu Apaserv-ul. Nu puteam să cedez averea municipiului, a județului. S-au facut presiuni. Au fost multe discuții după ce am plecat din PSD. Acum am considerat să mă întorc în PSD”, a declarat Coica.

Dorel Coica a pregătit o planșă cu principalele realizări din timpul mandatului său și o planșă unde erau enumerate principalele promisiuni ale actualului primart Kereskenyi Gabor, făcute în timpul campaniei electorale din urmă cu patru ani. Coica a enumerat o parte dintre realizările sale edilitare: reabilitări de piețe, locuri de parcare în cartiere, reabilitarea de drumuri de pământ, modernizarea a 26 de școli, grădinițe și creșe, termoizolarea de blocuri, locuri de joacă, reabilitarea Teatrului de Nord, Casa Meșteșugarilor. 

”Toată lumea spune că Coica nu a făcut nimic. O să vă arăt ce am realizat eu, și ce i-am lăsat actualului primar să facă mai departe. Am pregătit aici niște planșe cu tot ce am făcut eu în această perioadă, o parte din ce am făcut.

Am lăsat în continuare un perete gol pentru ca domnul primar Kereskenyi să vină tot așa, cu niște planșe foarte serioase, și să ne arate ce a făcut dânsul în perioada 2016 – 2020”

Dorel Coica a mai precizat că pe toată durata mandatului său s-a lovit de opoziția formată de PNL și UDMR, mai ales atunci când a fost vorba de mall-ul NEPI. De asemenea, Dorel Coica consideră că cea mai mare greșeală a fost să se bazeze pe unii oameni din echipa sa de la Primărie, referindu-se la cei doi viceprimari din acea perioadă.

Cu privire la condițiile politice din această perioadă, ținând cont de votul etnic și de lipsa unei ”alianțe românești”, Coica a precizat că este foarte greu de schimbat actuala conducere a Primăriei, însă PSD-ul trebuie să lupte.

Noi, PSD-ul, trebuie să luptăm. Avem oameni serioși, oameni care știu ce au de făcut în domeniul lor. Vreau să-i prezint populației, ca să fie informată. Nimeni nu mă poate conduce și coordona. Nu există o persoană care pe mine să mă poată conduce”, a mai spus Dorel Coica.

 

 

 

2 comentarii

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii