Kelemen Hunor, la Satu Mare. Președintele UDMR îndeamnă sătmărenii să opteze pentru continuitate și după alegerile din 27 septembrie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă în cadrul unei conferințe de presă susținută la Satu Mare că își dorește ca în municipiile Satu Mare și Carei, precum și la Consiliul Județean Satu Mare, sătmărenii să opteze pentru continuitate și după alegerile din 27 septembrie. 

  • ”Acum 4 ani la Satu Mare am promis câteva lucruri simple. Am promis că domnul Kereskényi va fi primarul tuturor sătmărenilor, primarul care va mișca lucrurile. După 4 ani de zile am reușit să realizăm ce am promis, nu au fost niciodată atâtea investiții în infrastructură în Satu Mare, în ridicarea calității vieții sătmărenilor. Gábor a reușit în acești 4 ani să facă mult mai mult decât alți primari care au condus în trecut orașul, mai mult decât alți primari de municipii din România. E nevoie de continuitate!”, a afirmat Kelemen Hunor. 

 

Liderul UDMR mizează pe continuitate și la Consiliul Județean Satu Mare, acolo unde președintele Csaba Pataki ”își face treabă, fără gălăgie”. În schimb, Kelemen Hunor, își dorește o schimbare în Tășnad, un oraș care a regresat în ultimii ani.

  • ”La Tășnad a venit momentul schimbării, aici se poate face un oraș turistic atractiv. Dar este nevoie de o schimbare la Tășnad, unde trebui un alt ritm și o dezvoltare durabilă. Vedeți cum se dezvoltă Careiul, un municipiu aflat la o distanță mică față de Tășnad, dar unde vedem realizări, vedem implicare din partea primarului. La Carei e nevoie de continuitate”, a declarat Kelemen Hunor. 

 

Președintele UDMR s-a plâns că România a fost marcată în ultimii ani de instabilitate politică, cu schimbări dese de Guvern.

  • “În 8 ani de zile am avut 10 guverne, am trăit o criză continuă. După alegerile locale și parlamentare, România are nevoie de stabilitate politică. Degeaba avem la dispoziție 80 de miliarde de euro, dacă nu vom avea stabilitate. În ultimii ani, pe infrastructură am cheltuit foarte puțini bani din fondurile europene. Dacă permanent schimbăm echipele, nu va exista dezvoltare”, a spus liderul UDMR. Președintele UDMR a făcut apel ca oamenii să meargă la vot. Kelemen Hunor a spus că dacă regulile sunt respectate, atunci în secția de votare nu există un risc mai mare decât la cumpărături.

 

Candidatul UDMR la Primăria Satu Mare, Gábor Kereskényi, a afirmat că miza alegerilor locale este ca la conducerea municipiului să fie o echipă care să continue dezvoltarea orașului.

  • ”În campania electorală, m-am întâlnit cu mii de sătmăreni, care ne-au spus: Satu Mare, ține-o tot așa! Trebuie să alegem între o echipă bună cu rezultate și personaje care în perioada 2012-2016 și-au urmărit doar propriile interese, ori între candidați lipsiți de experiență sau care au demonstrat că sunt incompetenți”, a declarat Gábor Kereskényi. La rândul său, candidatul UDMR  Consiliului Județean Satu Mare, Csaba Pataki, a declarat că munca pe care a depus-o în ultimii 4 ani începe să-și arate roadele. 

 

  • ”Ritmul în care s-au realizat unele investiții nu a fost întotdeauna satisfăcător, dar diferențele față de 2016 se văd cu ochiul liber. Avem contractați peste 300 de milioane de euro din fonduri europene pentru dezvoltarea județului”, a spus Csaba Pataki.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii