Banner blato Livrare1 

Sătmărenii, invitați la o acțiune de ecologizare a Pădurii Noroieni

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

”Nu e gunoiul meu, dar e planeta mea” - reprezintă un proiect al unui grup de acțiune civică din municipiul Satu Mare – coordonat de către Mihai Marcocean și dr. Călin Culcean – prin care se propune mobilizarea comunității sătmărene pentru conștientizarea importanței protejării naturii.

O primă acțiune a fost demarată în data de 10 octombrie, în pădurea din zona Medișa – comuna Viile Satu Mare, și care a constituit un succes, cu o participare a tuturor grupelor de vârstă, de la părinți până la copii.

  • ”Fiindcă ne propunem să continuăm în număr cât mai mare de voluntari, vom organiza nouă acțiune - în colaborare cu Primăria Micula - în zona pădurii Noroieni. Aceasta este programată sâmbătă, 24 octombrie 2020, de la ora 10.00. Voluntarii care vor să se înscrie la următoarele acțiuni sunt rugați să apeleze numărul de telefon – 0752841549 – Mihai Marcocean. Toți participanții vor primi mănuși de protecție, măști chirurgicale, saci menajeri și unelte de ridicare a deșeurilor”, anunță Mihai Marcocean, președintele Partidul Verde Satu Mare.

”Programul – Nu e gunoiul meu, dar e planeta mea – continuă sâmbătă, 24 octombrie 2020, în pădurea din zona Noroieni. Cu pași mărunți, încărcați cu energie pozitivă, înarmați cu mănuși și saci menajeri, ne punem pe treabă! Vă așteptăm alături de noi!” - Mihai Marcocean, activist civic.

  • ”Astfel de acțiuni vor fi organizate periodic, pentru a se da un semnal clar: nu este gunoiul nostru, dar este județul nostru, este planeta noastră! Natura nu are granițe și nici culoare politică. Haideți să dăruim demnitatea naturii ce ne ține în viață!” - dr. Călin Culcean, activist civic.

CINE SUNTEM. Proiectul ”Nu e gunoiul meu, dar este județul nostru” este demarat de către Mihai Marcocean și dr. Călin Culcean, doi sătmăreni care au pus bazele Partidului Verde la Satu Mare.

CE VREM. Prin acest proiect, inițiatorii își propun să facă un alt gen de politică, bazată pe implicarea activă a populației, indiferent de vârstă. Noi facem politica naturii, noi credem în capacitatea oamenilor de a deveni mai buni, mai conștienți de importanța protecției mediului.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii