PNL Satu Mare și-a prezentat planurile pentru 2016

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Copreşedinţii PNL Satu Mare, Romeo Nicoară şi Adrian Cozma au susţinut astăzi
ultima conferinţă de presă din acest an, ocazie cu care au făcut o scurtă trecere în revistă a acţiunilor din acest an, dar au vorbit și despre planurile de viitor ale partidului.
Aceștia au ținut să amintească câteva dintre acțiunile prost gestionate de către administrația sătmăreană, la care PNL Satu Mare s-a opus vehement și a atras de nenumătate ori atenția asupra acestor lucruri. Au fost amintite aici calitatea lucrărilor de modernizare a Drumului Careiului, haosul creat în centrul municipiului odată cu închiderea circulației, intenţia conducerii Consiliului Județean de a aduce în judeţ gunoiul menajer din Cluj, precum și lipsa unui răspuns din partea conducerii Consiliului Județean Satu Mare la solicitarea înaintată de PNL Satu Mare care cuprinde 17 întrebări referitoare la activitatea din CJ.
Deputatul Romeo Nicoară a vorbit despre planurile de viitor ale partidului. Potrivit acestuia, PNL Satu Mare va promova în anul 2016 trei aspecte importante: vor fi propuși oameni noi ca și candidați la primării, consiliile locale și consiliul județean; specialiști care vor fi propuși candidați pentru funcțiile din administrație; transparentizarea cheltuielilor publice și un dialog mai intens cu societatea civilă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii