Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Rareș Bogdan: ”Cred că putem avea un Guvern nou până la Craciun”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a comentat negocierile din aceste zile de pe scena politică, negocieri ce vor determina configurația noului Guvern al României.

Europarlamentarul liberal a precizat că noul executiv ar urma să cupindă partidele PNL, UDMR, USR-PLUS, urmând a fi susținut și de parlamentarii minorităților naționale.

”Coaliția este clară: PNL-USR-UDMR. E clar că PMP n-a intrat în Parlament, rămân cele trei partide de dreapta cu 244 de deputați și senatori, plus 16 de la minorități, deci avem o majoritate confortabilă de 260, cu aproximativ 36 de parlamentari în plus față de cei 234 necesari”

”De aici încolo vom armoniza cele trei programe de guvernare. Vom discuta despre PNRR și sperăm ca USR PLUS să accepte cât mai mult din programul nostru de reziliență”

Prim-vicepreședintele PNL a spus că nu s-a discutat despre ministere, dar că „prim-ministrul va trebui să aibă câteva ministere fără de care e greu să-și pună programul în aplicare și aici vorbim în primul rând de Ministerul Justiției, de Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Finanțelor și Ministerul de Interne”, a anunțat Rareș Bogdan.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii