Consilierul local Ciprian Crăciun și-a anunțat candidatura la conducerea municipală a organizației PSD Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consilierul local Ciprian Crăciun și-a anunțat candidatura la conducerea municipală a organizației PSD Satu Mare, în cadrul emisiunii Agenda Publică de la ITV. 

Ciprian Crăciun este unul dintre cei mai vocali consilieri locali și totodată unul dintre cei mai apreciați membri ai PSD Satu Mare.

”Mai urmează câteva discuții în zilele următoare. Foarte probabil pentru același lucru voi opta, să candidez la organizația municipală, organizație pe care o cunosc foarte bine. În ultimii ani am fost președinte executiv, Gabi Leș a fost președintele organizației. Au fost vremuri interesante. Am avut alegeri în ultimii ani în acest mandat de toate tipurile: prezidențiale, europarlamentare, generale, locale și ce nu ne omoară ne întărește.

Este nevoie de un asuflu nou, de experiență, expertiză și bineînțeles de oameni care trebuie să fie asumați, bătăioși pentru interesul cetățenilor. Spun acest lucru nu doar din partea PSD, ci din partea tuturor partidelor care candidează pentru funcții și în special administrative.

 

Luptele astea interne astăzi sunt, mâine nu sunt. Azi ne certăm între noi, mâine ne împăcăm și așa este și normal oarecum. Ideea e că partidul trebuie să livreze cetățenilor, oamenii cei mai buni: cei cu experineță, cei care sunt asumați și bineînțeles cei care le pot face viața mai ușoară în administrația publică, locală, centrală și așa mai departe” a spus Ciprian Crăciun în cadrul emisiunii de la ITV.

 

Până în prezent și-a mai anunțat candidatura pentru această funcție Ioana Bran.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii