Pataki Csaba: ”Sătmărenii au de ales între o echipă matură și doi oameni imaturi”

Candidatul UDMR pentru președinția Consiliului Județean, senatorul Pataki Csaba, îndeamnă sătmărenii să voteze ”o nouă echipă matură, atât în gândire, cât și în abordare
a relațiilor atât cu cetățenii, cât și cu partenerii din politica locală” și nu politicieni imaturi, dându-i exemplu pe primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, Pataki arătând că cel din urmă l-a copiat în mai toate acțiunile pe primarul Coica.
”Din hârtiile pe care s-au scris promisiunile legate de centură, legate de pod, cred că era făcut deja un pod din hârtie”, a spus Pataki.
”Concurența dintre municipiu și județ nu a fost benefică: eu am văzut un lucru, cred că nemaiîntâlnit în întreaga Românie: Când primarul a făcut Zona Metropolitană, județul a făcut Asociația de Dezvoltare Județeană. Când primarul a făcut Ziua Municipiului, președintele a făcut Ziua Județului. Deci s-au comportat ca și doi oameni imaturi. Sătmărenii au de ales: ori aleg o nouă echipă matură, atât în gândire, cât și în abordare a relațiilor atât cu cetățenii, cât și cu partenerii din politica locală, ori mai așteaptă 4-8-12 ani de zile și așteaptă să se maturizeze. Dar dacă oameni trecuți de 60 de ani au fost imaturi, cred că ei au numai direcția de dezvoltare spre imaturitate și mai mare”, s-a arătat convins Pataki.
La conferința de presă organizată azi la sediul UDMR Satu Mare a fost prezent și președintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a-i asigura pe deputatul Kereskenyi Gabor și pe senatorul Pataki Csaba, de întreaga sa susținere în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 iunie.
”Kereskenyi Gabor, candidatul UDMR pentru fotoliul de edil al municipiului Satu Mare, este un om dinamic, un om care în opinia noastră și așa cum vedem noi lucrurile, cum merg lucrurile, sau cum ar putea să meargă lucrurile, înseamnă nu numai schimbarea în bine în acest municipiu, dar înseamnă și asigurarea siguranței, asigurarea securității pentru fiecare om și predictibilitate pentru viitor. Prin programele cu care vine domnul Kereskenyi Gabor, prin modalitatea de a face politică, prin apropierea domnului Kereskenyi de oameni, de cetățeni, eu cred că este garanția ca Satu Mare să reintre pe un drum al dezvoltării și să recupereze ceea ce s-a pierdut. Domnul Kereskenyi Gabor este soluția ideală pentru municipiul Satu Mare”, a spus Kelemen Hunor.
Acesta s-a arătat convins că, de asemenea, senatorul Pataki Csaba este soluția ideală pentru județul Satu Mare. ”Pataki Csaba este soluția ideală pentru județul Satu Mare. Domnul Pataki este un om echilibrat și un om calm. Are timp pentru fiecare om, are timp pentru fiecare idee și cântărește enorm de mult până când ia o decizie. Dar când ia o decizie, putem fi siguri că este decizia cea mai bună în folosul comunității”.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii