Conducerea UDMR Satu Mare: Ne dorim să fim din nou la guvernare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conducerea UDMR Satu Mare își propune un scor cât mai bun la alegerile de anul viitor și să fie din nou la guvernare. 

Anunțul a fost făcut de către senatorul Turos Lorand care susține că Parlamentul României a devenit un circ. Acesta s-a arătat indignat de faptul că vocile extremiste din Parlament au început să capete puteri și că pot reprezenta un pericol anul viitor, când vor fi organizate 4 rânduri de alegeri. 
„Dacă ne uităm la anul viitor, este un pericol real ca aceste voci extremiste să capete putere și să devieze țara de pe acea cale proeuropeană pe care au pus-o înaintașii noștri. Cred că e foarte important ca anul viitor aceste forțe să nu aibă putere guvernamentală”, a spus Turos.
„Scopul nostru (nr UDMR) este obținerea unui scor cât mai bun la alegeri, vrem să fim din nou la guvernare, lucru care ar fi benefic pentru toți locuitorii din județul Satu Mare”, a afirmat Turos. 
UDMR a votat bugetul pentru 2024, deși partidul nu este deloc mulțumit de modul în care guvernul a decis alocarea banilor, însă l-au votat deoarece au reușit să treacă o serie de amendamente importante.
Și președintele Consiliului Județean Pataki Csaba și-a arătat nemulțumirea cu privire la bugetul pentru anul 2024 care va fi unul de criză și asta din cauza deciziilor luate la nivel guvernamental: „Avem buget de criză, este primul an fără rectificare bugetară și lucrez în administrație de peste 25 de ani.”

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii