Marcel Ciolacu, după realegerea lui Mircea Govor în fruntea partidului: „În acest moment, PSD are o organizație la Satu Mare pentru construcție, o organizație care a lucrat și lucrează pentru oameni”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Mircea Govor a fost reales președintele PSD Satu Mare, în cadrul conferinței de alegeri a Organizației Județene a PSD Satu Mare, care a avut loc azi, în prezența președintelui PSD Marcel Ciolacu. 

Președintele PSD Satu Mare a fost ales prin vot deschis, urmând să conducă, în continuare Partidul Social Democrat la nivelul județului Satu Mare.
Îl felict pe domnul Mircea Govor pentru această organizare și pentru capacitatea de a coagula această echipă. E pentru prima oară când vin la Satu Mare, și am mai fost, dar de fiecare dată era o energie negativă. De data asta ne-a ajutat și sala, una superbă, fiind o energie pozitivă. Toți foștii președinți de organizație s-au aflat pe scenă, ceea ce arată un respect pe care omul Mircea Govor îl arată întregii echipe. Nu am de-a face cu o organizație înclinată către răfuieli sau alte lucru. În  acest moment, PSD are o organizație la Satu Mare pentru construcție, o organizație care a lucrat și lucrează pentru oameni”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii