Adrian Cozma, desemnat candidat la președinția Consiliului Județean de colegii liberali. Ce provocare îi transmite președintelui PSD Mircea Govor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adrian Cozma a fost desemnat candidat la președinția Consiliului Județean de colegii liberali. 

Comitetul Director Județean al Partidului Național Liberal a aprobat în ședința de azi propunerea Biroului Politic Județean de susținere a candidaturii președintelui organizației județene, Adrian Cozma, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, alegeri programate pentru 9 iunie.
Îmi asum acest rol, avându-i alături pe cei mai gospodari primari din județ, care au realizat deja cel puțin 60% din tot ce au promis la alegerile precedente. Avem acum ocazia să ieșim din întunericul în care ne zbatem de zeci de ani, timp în care județul Satu Mare a rămas codaș la toate capitolele, fiind stăpânit mereu de aceleași grupuri de interese, cu aceleași personaje perindându-se în toate funcțiile de conducere posibile”, a declarat Adrian Cozma.
Cozma susține că PNL ar putea câștiga chiar și singur conducerea județului Satu Mare, potrivit unui sondaj de opinie realizat în ultimele săptămâni.
Ei vor să decredibilizeze o alianță care dă fiori reci actualei administrații UDMR-PSD, dar de data aceasta nu le va ieși păcăleala, fiindcă sătmărenii nu sunt proști”, a mai spus Cozma.
În ceea ce privește desemnarea candidatului pentru Primăria municipiului Satu Mare, Cozma a declarat că în următoarele săptămâni vor avea discuții cu toți partenerii politici interesați de colaborare.
La finalul conferinței de presă, Cozma i-a transmis și o provocare președintelui PSD Mircea Govor.
PNL nu intră în această cacealma. Eu, dacă totuși nu se dorește o asfel de alianță, îl aștept pe președintele PSD la bătălie. Așa le stă bine bărbaților. Dacă suntem președinți de partid și ne umflăm în stânga și-n dreapta, să candideze, să ne confruntăm, să vedem cum stau rezultatele. Eu mi-am asumat candidaturi până acum (...). Dacă totuși suntem oameni politici, eu știu că oamenii politici și oamenii de stat își asumă bătălii și nu trimit săgeți, iepurași, delfini la înaintare”, a spus Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii