OFICIAL. Kereskenyi Gabor şi-a depus candidatura pentru încă un mandat ca primar al Sătmarului. Acesta a prezentat prioritățile pentru următorul mandat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Însoţit de echipa propusă pentru Consiliul Local, primarul Kereskenyi Gabor (UDMR) şi-a depus azi, 17 aprilie 2024, candidatura pentru un nou mandat.

Acesta pleacă cu prima şansă, sondajele de opinie dându-l favorit pentru câştigarea alegerilor locale din 9 iunie 2024. Edilul şef își dorește să „Mergem mai departe, să avem un oraș prosper de care să fim mândri cu toții”.

„Pot să mă mândresc cu această echipă, avem o viziune, avem un proiect de dezvoltare a municipiului Satu Mare pentru următoarea perioadă. Până în anul 2028 ne dorim ca municipiul Satu Mare să devină un oraș primitor, atractiv pentru familii, preocupat de confortul zilnic al locuitorilor săi și capabil să atragă tinerii înapoi acasă, în Satu Mare” – a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

UDMR Satu Mare și-a prezentat echipa cu care își propune să câștige alegerile din 9 iunie, „oameni cu mare experiență în Consiliul Local, dar și câteva nume noi”. UDMR a stâns 10.061 semnături pentru primar și 9.416 semnături pentru Cosiliul local. Ordinea candidaților pentru Consiliul Local: Maskulik Csaba, Szőcs Peter Levente, Ressler Stefan, Szejke Ottilia, Butka Gergely, Kiss József, György Ildikó, Bertici Stefan, Német Szabolcs, Barakonyi Gergő, Póti Eduard, Szilágyi Edömér, Bob Lóránd, Fornwald László, Hrenyu Péter, Szabó István. 
El a prezentat și câteva dintre prioritățile sale pentru următorii patru ani, printre care reabilitarea cartierului Micro 15, Grădina Romei, parcul Lucaciu, zona Noroieni, continuarea investițiilor în învățământul preuniversitar, construcția a două creșe și a unui nou parc industrial și construirea a două pasaje supraterane pentru pietoni în intersecțiile Burdea și Crinul, respectiv a unui pasaj subteran care va lega strada Botizului de Calea Traian. 

”Până în 2028, Satu Mare va deveni un oraș primitor, atractiv  pentru familii, preocupat de confortul zilnic al locuitorilor și capabil să atragă tinerii înapoi acasă”, a mai spus Kereskenyi. 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii