Adrian Cozma acuză sifonarea de bani publici de la Consiliul Județean Satu Mare: „Sper să se sesizeze și organele competente!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul Adrian Cozma îl acuză pe președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, că sifonează bani publici prin diferite fundații și asociații: „Sper să se sesizeze și organele competente!”

Adrian Cozma acuză că în ultimii opt ani, de când conduce UDMR Satu Mare, pe semnătura actualului președinte al Consiliului Județean Satu Mare ar fi fost dirijate sute de mii de lei către Fundația Identitas, motiv pentru care Cozma cere atât demisia lui Pataki, cât și reluarea procedurilor de depunere a proiectelor de finanțare nerambursabilă.
Zilele trecute, Consiliul Județean Satu Mare anunța finanțarea proiectelor culturale mari pentru județul Satu Mare și, deloc surprinzător, și de această dată, vedeta strângerii de fonduri de la bugetul de stat este Fundația Identitas. Această organizație nu este altceva decât o mega-pușculiță financiară a UDMR, prin care liderii Gabor și Pataki se grăbesc să-și facă publicitate electorală cu bani publici.
Cu siguranță, sătmărenii se întreabă cine este această fundație ce primește bani de la Consiliul Județean Satu Mare, bani dați pe semnătura distinsului Pataki Csaba. Păi, este o organizație fondată de unii membri UDMR Satu Mare, oameni care, deși sunt neîntrecuți în creativitatea de a sifona bani publici, au uitat să-i schimbe sediul, acesta fiind identic cu al UDMR Satu Mare, respectiv str. Mihai Viteazu nr. 10, Satu Mare. 
Mai mult, culmea tupeului și nesimțirii, datele de contact ale președintelui UDMR Satu Mare, inclusiv numerele de telefon ale distinsul Pataki Csaba, corespund cu cele ale, ghiciți, Fundației Identitas.
Cel puțin în ultimii 8 ani de când conduce UDMR Satu Mare, pe semnătura domnului Pataki Csaba, au fost dirijate sute de mii de lei către Fundația Identitas, organizație pe care acesta o administrează, cel puțin parțial, în sediul propriului așa-zis partid”, a precizat Cozma.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii