Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Platforma lui Cioloş a lansat şi la Satu Mare proiectul ”Întrebăm România Împreună”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Platforma România 100 a lansat sâmbătă, 12 mai, proiectul “Întrebăm România Împreună” în toate comunităţile locale din ţară.

Această acţiune reprezintă doar un prim pas dintr-o campanie amplă de consultare națională pentru viitorul României.
Proiectul “Întrebăm România Împreună“ are două mari componente: dezbateri publice și chestionar. Scopul este de a da posibilitatea oamenilor să iși exprime opiniile, prioritățile și așteptările cu privire la o serie de aspecte care sunt importante pentru ei, pentru comunitatea lor și pentru societate. Sunt probleme care ne privesc în mod direct pe fiecare în parte şi care ne interesează.

Membrii Comunităţii Locale România 100 Satu Mare au fost prezenţi sâmbătă, de la ora 12.00 pe străzile municipiului, în zona centrală, Grădina Romei, dar şi în Piaţa Nr.1 pentru a afla care sunt problemele și prioritățile reale ale sătmărenilor.
Proiectul se va desfășura pe durata a 100 de zile și își propune să strângă opinii și propuneri de la cât mai mulți cetățeni. Astfel, membrii și voluntarii România 100 aplică acest chestionar pe stradă, obiectivul principal fiind acela de a afla ce doresc românii pentru următorii zece ani. Totodată, chestionarul poate fi completat şi online la următorul link: www.romaniaimpreuna.ro/intrebamromania 

Comunitatea locală Ro100 Satu Mare a fost înființată în luna mai 2018 și se dorește a fi un agent de promovare locală în ceea ce privește implicarea civică. Considerăm că dezvoltarea vine întotdeauna de la oameni pentru oameni.Toți membri sunt dornici sa își folosească experiența profesională și de viață, energia și timpul pentru a produce o schimbare în bine la nivel local și național.

Considerăm că trebuie să existe o mai mare transparență decizională privind modul în care este cheltuit banul public, raportat la nevoile reale din societate. Ne propunem să monitorizăm atent activitatea administrației publice locale și județene, dar și cea a parlamentarilor care în prezent reprezintă sătmărenii în forul legislativ al Romaniei. Ne dorim să fim un liant între cetățean și autorități astfel încât să deschidem o cale de dialog care să conducă înspre rezolvarea problemelor ce afectează comunitatea.

Proiectele noastre se concentrează pe domenii precum: bună guvernare, educație, dezvoltarea infrastructurii de business, calitatea vieții, conectivitate, politici sanitare, cultură, sport și altele. Toți cei care doresc să se implice activ sunt așteptați sa trimită un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vrem să înțelegem ce funcționează bine, ce am putea îmbunătăți și ce nu funcționează din punctul de vedere al celor care își doresc schimbarea. Vrem să vă ascultăm! România, împreună!

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii