Baschet | Victorie pentru CSM Satu Mare în Liga Europei Centrale

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

CSM Satu Mare a învins miercuri seară ultima clasată din Grupa B a Ligii Europei Centrale (CEWL), Spirou Ladies Charleroi, la o diferență de nouă puncte, 65-56.

Jocul disputat în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare, în fața câtorva zeci de spectatori, a contat pentru etapa a doua a sezonului, meciul tur fiind câștigat tot de sătmărence, la o diferență de 23 puncte, 68-45. Aventura europeană din acest sezon a CSM-ului și ratarea unui alt obiectiv al echipei se va încheia odată meciul contra celor de la SBS Ostrava (data nu este stabilită), Zabiny Brno și Pharmaserv Marburg fiind echipele calificate din Grupa B în Final Four-ul competiției.

Sâmbătă, de la 14:00, CSM Satu Mare va juca în Sala Horia Demian Cluj, cu Universitatea. Meciul va conta pentru etapa a IV-a din Grupa A a LNBF.

CEWL | CSM Satu Mare 65 - 56 BK Žabiny Brno (16-7, 18-19, 15-13, 16-17)

Sala: LPS ”Ecaterina Both” (Satu Mare);

CSM Satu Mare: Bernice Mosby 13 puncte, Alina Podar 13 puncte, Andreea Olah-Orosz 9 puncte, Flavia Ferenczi 9 puncte, Anisia Croitoru 8 puncte, Lauren Ervin 7 puncte, Anamaria Kadar 4 puncte, Renata Szmutku 2 puncte

Antrenor: Mauro Procaccini;

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii