alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Banchet. Arbitrii și observatorii sătmăreni au sărbătorit împreună sfârșitul de an

După o pauză de nouă ani, arbitrii și observatorii din județul Satu Mare s-au reunit aseară, la restaurantul Aurora, pentru a sărbători împreună sfârșitul de an.
Președintele AJF-ului sătmărean, Ștefan Szilagyi împreună cu președintele Comisiei Județene de Arbitri, Istvan Kovacs și directorul AJF, Ovidiu Mazilu au ținut să încheie într-un cadru festiv alături de toți arbitrii și observatorii din județ. Mai mult, Istvan Kovacs își dorește ca banchetul de sfârșit de an să redevină o tradiție pentru AJF-ul sătmărean.
  • ”Mă bucur foarte mult că ne-am întâlnit într-un număr atât de mare, arbitri și observatori. În primul rând, doresc să le mulțumesc lui Ovidiu Maziulu, Dănuț Costea, Costi Por și domnului președinte Ștefan Szilagyi pentru că s-au străduit să organizeze banchetul dumneavoastră, al arbitrilor și observatorilor. Suntem mulțumiți de prestațiile dumneavoastră avute pe parcursul campionatului, cu câteva excepții, dar se mai întâmplă, problemele vor fi uitate, dar depinde doar de dumneavoastră și de comportamentul vostru.
  • Pentru că suntem în prag de sărbători, din partea Comisiei Județene de Arbitri Satu Mare vă transmit sărbători fericite, un an mai bun și multă sănătate”, le-a transmis, înainte de startul petrecerii, Istvan Kovacs.
Organizatorii au ținut să-i răsplătească pe cei mai buni arbitri cu diplome. Astfel, arbitrul anului din județul Satu Mare a fost desemnat Szabolcs Kovacs pentru prestațiile avute în cele mai importante meciuri din ligile sătmărene, dar și în Liga a III-a, în timp ce titlul de cel mai bun arbitru asistent i-a revenit lui Zsolt Kopriva care a obținut nota 9,00 la examenul de promovare și a intrat în Programul de monitorizare a tinerelor talente, unde este primul din țară.
Au mai fost acordate diplome pentru arbitrii de perspectivă: Szabolcs Kovacs, Raul Robaș, Șerban Peneghi și Rolland Berei și pentru arbitrii asistenți de perspectivă: Zsolt Kopriva, Dan Darius, Dan Marius și Cătălin Man. Cel mai costant arbitru a fost desemnat Ciprian Rebegea, iar cel mai constant arbitru asistent a fost desemnat Sergiu Tăbăcaru.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii