Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cea mai nouă disciplină sportivă din România - Minifotbalul

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Conducerea Federației de Minifotbal din România a primit azi, de la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), Ordinul prin care se atestă recunoașterea minifotbalului ca disciplină oficială practicată în România.
România a cucerit șase titluri europene (Slovacia - 2010, România - 2011 , Republica Moldova - 2012, Grecia - 2013, Muntenegru - 2014 și Croația - 2015) și, după ce a reușit să devină prima campioană din Europa la minifotbal, acum se poate mândri si cu faptul că a devenit prima țară din Europa în care această nouă disciplină sportivă a obținut recunoașterea.
  • ”Apreciem faptul că Ministerul Tineretului și Sportului a acordat atenția cuvenită și că, prin acest Ordin, a recunoscut progresul și dezvoltarea minifotbalului din România. Această activitate de natură fizică, una din formele de exercitare a sportului, poate deveni un exponent de bază al practicării sportului de masă, având în vedere cei peste 23.000 de jucători legitimați care participă regulat în campionatele și competițiile organizate și desfășurate sub egida Federației de Minifotbal din România”, a fost mesajul președintelui Ioan Onicaș.
Președintele Federației, Ioan Onicaș a anunțat că în curând va avea loc o adunare generală de alegeri și se va constitui noul Comitet Executiv al federației.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii