Rally Raid | Aproape 50 de echipaje vor participa la Baja Satu Mare 2021

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Weekend-ul viitor, județul Satu Mare va fi din nou gazda unui eveniment automobilistic de anvergură organizat de Clubul Sportiv NSM Motorsport.

Astfel, în perioada 4-5 iunie va avea loc Baja Satu Mare, eveniment ce face parte din cadrul Campionatului Naţional de Rally Raid, dar şi etapă din campionatul maghiar, cu participarea unor echipaje din “Central Europe Zone”.

Astăzi, în sala de conferințe la hotelului Aurora a avut loc o conferinţă de presă în care organizatorii au oferit informații despre evenimentul automobilistic. Alături de  Ovidiu Domide – director de organizare și de Radu Bud – director de concurs, au fost prezenţi primaruul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskenyi, vicepreşedintele FRAS, Cătălin Nicolaescu, comisarul sportiv MNASZ Peter Faluvegi și Attila Csato – director organizatoric (Ungaria).

baja sm 

LA BAJA Satu Mare 2021 și-au anunțat prezența, la cele trei categorii de concurs (auto, moto şi quad), aproape 50 echipaje, multe dintre ele cu experienţa Raliului Dakar. Probele speciale vor avea în total 310 km, iar etapele de legătură se vor desfășura pe drumurile naţionale şi judeţene în circulație publică, conform Codului Rutier.

Evenimentul din acest an începe vineri, 4 iunie, la ora 13:00, cu startul festiv din Piaţa Libertăţii, prima probă specială fiind programată la ora 14:00 pe traseul Poiana Codrului – Chilia (drum forestier). Tot vineri, de la ora 20:00, organizatorii au pregătit un Rally Show în centrul municipiului Satu Mate, pe traseul Piaţa Libertăţii – str. 1 Decembrie 1918 – b-dul Vasile Lucaciu – b-dul. IC Brătianu.

Sâmbătă, 5 iunie, de la ora 08:00, concurenții pornesc spre Sanislău, unde vor avea o probă specială, cu startul la ora 09:30, iar la ora 18:00, în Piaţa Libertăţii va avea loc festivitatea de premiere.

La finalul conferinței de presă, în semn de recunoștință pentru organizarea competițiilor de Rally Raid din județul Satu Mare, Cătălin Nicolaescu - vicepreşedintele Federației Române de Automobilism Sportiv - a acordat o cupă echipei de organizare reprezentată de Ovidiu Domide.

baja sm1

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii