Știința Beltiug a învins Energia Negrești în finala Cupei României - faza județeană

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În această dimineață, de la ora 10:00, Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare a fost gazda finalei fazei județene a Cupei României dintre Energia Negrești și Știința Beltiug.

La finalul unui meci foarte disputat, cu goluri multe și alte multe ocazii pentru ambele echipe, echipa pregătită de Marius Toma s-a impus cu scorul de 3-2 și va reprezenta județul Satu Mare în faza națională a Cupei României.

În minutul 23, după o lovitură liberă de pe partea dreaptă de atac a Beltiugului, executată perfect de Alin Merce, Raul Silaghi a deschis scorul cu o lovitură de cap din interiorul careului de 6m. După deschiderea scorului, Energia a avut o posesie superioară și a încercat să egaleze la finalul unor atacuri poziționale, însă fără rezultat pe tabelă, în timp ce Beltiugul a jucat mai mult cu mingi lungi, direct pe atacanți, sau pe contraatacuri rapide. Până la pauză nu s-a mai înscris, în schimb câte un jucător de la fiecare echipă a părăsit terenul de joc accidentat: Adrian Donca de la Beltiug, accidentat la genunchi, respectiv David Medie de la Negrești, accidentat la umăr. 

Repriza secundă a început perfect pentru negreșteni, la primul atac după reluarea jocului Raul Silaghi a marcat din nou, însă de această dată în propria poartă… (1-1) După cinci minute, Beltiugul a revenit în avantaj prin golul marcat de Mădălin Bolba, iar cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, Lorincz Norbert a marcat pentru 3-1. Intrat de pe banca de rezerve, Claudiu Berinde a redus din diferență pentru Energia, în minutul 80, și finalul de meci a fost forte animat, negreștenii fiind în două rânduri aproape de egalare, însă Raul Cherecheș a fost la post și ediția din acest sezon a Cupei României - faza județeană a fost câștigată de Știința Beltiug.

La finalul jocului, vicepreședinții AJF Satu Mare au premiat cele două finaliste, Pataki Zoltan înmânând medaliile, cupa, diploma și trei mingi echipei din Negrești, iar Costică Por a premiat câștigătoarea competiției.

Cupa României | Finala | Energia Negrești 2 - 3 Știința Beltiug (0-1)

Marcatori: Claudiu Berinde/Raul Silaghi (2/1 autogol), Mădălin Bolba, Lorincz Norbert; 

Stadion: Olimpia ”Daniel Prodan”;

Arbitru: Kovacs Szabolcs;

Asistenți: Neichi Sergiu și Sălăgean Norbert;

Observator de joc: Pataki Zoltan;

Observator de arbitri: Por Constantin;

Energia Negrești: Răzvan Pop - Teodor Pop, Marius Pop, Adrian Oros, David Medve, Perișor Seleveschi, Gheorghe Solomeș, Lucian Homorozan, Lucian Pop, Bogdan Pomean, Sebastian Balog;

Rezerve: Gergely Andrei - Sebastian Stan, Darius Băcanu, Lucian Ciocan, Călin Borota, Vlad Asăujan, Claudiu Berinde, Flavius Goia, Alin Caba;

Antrenor: Vasile Pop;

Știința Beltiug: Raul Cherecheș - Vlăduț Tocă, Raul Silaghi, Claudiu Șoproni, Adrian Donca, Lorincz Norbert, Adrian Micaș, Adrian Baidoc, Mădălin Bolba, Robert Chifor, Alin Merce; 

Rezerve: Florin Nichita - Claudiu Ciocotișan, Alex Bonea, Ionuț Smical, Marius Baciu, Ovidiu Temian, Ionuț David; 

Antrenor: Marius Toma;

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii