Banner blato Livrare1 

Liga 3 | Dacian Nastai va antrena Sportul Șimleul Silvaniei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După despărțirea de FCSB, antrenorul Dacian Nastai nu a stat prea mult departe de terenul de fotbal și a semnat un contract cu echipa din Liga 3 - Sportul Șimleul Silvaniei.

Astfel, începând de luni, Dacian Nastai revine sub Măgură după aproape 12 ani, perioadă în care a FC Silvania evolua în Liga 2.

”Începând de azi sunt antrenorul echipei de liga a 3-a, Sportul Șimleul Silvaniei. Un nou drum alături de  oameni deosebiți, o noua provocare alb-albastră”, a postat Dacian Nastai pe pagina sa de Facebook.

Dacian Nastai a început treaba la echipă, iar sâmbătă va debuta în calitate de antrenor al Șimleului în amicalul pe care Sportul îl va juca la Sânmartin, cu CS Lotus Băile Felix. 

dacian nastai sportul simleu silvaniei

La despărţirea de FCSB, antrenorul Dacian Nastai a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de facebook.

”Mulțumesc FCSB! Începând de azi, colaborarea mea cu Fotbal Club Steaua București s-a încheiat, mă întorc acasă la Satu Mare după 3 ani, cu multe amintiri profesionale frumoase. A fost o experiență utilă, indiferent dacă am fost în staff-ul primei echipe sau la Centrul de juniori. M-am simțit, profesional, împlinit la “uzină” în Berceni dar a sosit momentul să pornesc pe un nou drum. Vă salut și vă urez baftă”, a transmis Dacian Nastai.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii