"Să ne cunoaștem Sătmarul", escapadă ciclistă pe două roți

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Asociatia CS Pro Racers, autorizată de către Ministerul Tineretului, îi invită pe sătmăreni la evenimentul "Să ne cunoaștem Sătmarul", excursie ciclistă până în Pădurea Mare de lângă Dorolț, pe digul de pe malul drept al râului Someș.
Pornirea va avea avea loc duminică, 27 august, ora 9.00, de pe platoul din Piața 25 Octombrie. Cicliștii vor parcurge aproximativ 20 de kilometri fără dificultate mare, pe o rută accesibila tuturor categoriilor de vârstă, fără a fi nevoiți să circule pe drumurile publice.
Participarea este gratuită, iar participanții vor fi însoțiți de un ghid din cadrul C.S.ProRacers Satu Mare. Participanții vor trebui să poarte cască și să aibă bicicleta echipată corespunzător. Organizatorii le recomandă cicliștilor să aibă la ei apă și mâncare, deoarece pe traseu se va face un popas în pădure, un scurt picnic.
Scopul Asociației CS Pro Racers este de a promova sportul și de a organiza evenimente pe teme sportive și ecologice, excursii, cantonamente, evenimente de promovare în masă a sportului. Până în prezent activitatea clubului a constat în organizarea mai multor evenimente cu tematică sportivă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii